Cei mai multi agenti de paza au responsabilitatea de a crea un raport de securitate pentru fiecare zi. Acest raport poate contine orice au observat sau orice incidente care au avut loc. Chiar daca ceva nu pare relevant la momentul respectiv, detaliile pot fi de ajutor pentru intrebari viitoare. In unele cazuri, un agent de securitate poate fi mobil. Pentru alte situatii, paznicul poate fi obligat sa ramana intr-un singur loc. Garzile statice sunt responsabile, in general, cu monitorizarea traficului. Ei acorda atentie la cine vine si pleaca. Paza umana  furnizeaza liniste sufleteasca pentru proprietarii de afaceri, angajati si clienti.

Afacerea ta este importanta pentru tine si este si normal sa fie in acest fel. Este o mare realizare sa stii, ca ai lucruri care trebuie sa fie pastrate in conditii de siguranta. Acum trebuie doar sa stiti cum sa angajezati un gardian propriu-zis de noapte. Atunci cand vreti sa protejati investitiile dumneavoastra, trebuie sa angajati o companie cu o reputatie buna si longevitate.

hands-59814Sefii de santier si constructorii, lasa materialele de constructii, echipamentele si instrumentele pe santier si se asteapta ca totul sa fie  acolo in urmatoarea zi de lucru. Hotii sau vandalii intra pe santier si reusesc sa ia ceea ce doresc fara prea mult efort sau grija. Sistemele de securitate si serviciile de monitorizare pot detecta un intrus, pot informa politia, si pot furniza informatii vitale pentru a ajuta la prevenirea furtului si vandalismului. In plus, angajarea de paza umana poate face diferenta intre gastig si paguba.

Constructorii nu au absolut nici o alegere, ci sa lase cel putin o parte din materialele lor pe santier. Fie ca este vorba un tractor sau un camion de ciment, vehiculele de mari dimensiuni sunt cel mai adesea lasate complet expuse fara securitate corespunzatoare. Astfel, acestea sunt principalele obiective de vandalism sau furt. Cum o sa lucrati pe un santier de constructii, in cazul in care intregul vehiculul este acoperit de graffiti si limbaj grosolan? Dar daca toate anvelopele sunt luate si camionul dumneavoastra este pe blocuri de ciment? Cel mai rau dintre toate, este aceste crime adesea raman nepedepsite, pentru ca autorii sunt de mult disparuti, fara nici o urma din cauza lipsei de monitorizare video de la distanta.

In secolul 21, tot ceea ce facem se invarte in jurul valorii timpului. Cu cat actionam mai repede cu atat ne sunt mai in siguranta santierele. Paza umana poate de multe ori observa un subiect inainte de a intra pe o proprietate. Atunci cand agentii de noapte monitorizeaza o proprietate, intrusii pot fi cunoscuti dupa  limbajul trupului.

De asemenea, paza umana merge mana in mana cu un serviciu de monitorizare video de noapte si poate integra si alte servicii de la distanta, cum ar fi controlul accesului la poarta de la distanta, blocarea usilor, activarea / dezactivarea alarmei. Cei mai multi agresori vor intra pe timp de noapte, astfel incat serviciile de paza umana vor confirma ca santierul de constructie este pazit atunci cand ultimul angajatpleaca acasa. Vanalismul si furturile nu inregistreaza pauze, serviciul tau de paza umana de c ear face asta? Angajeaza acum echipa ta de paznici cae sa te ajute sa dormi linistit.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *