Promovare SEO – de o importanta colosala

Tehnologia din ultimii ani a evoluat intr-un ritm alert. Au aparut noi tehnologii si noi tipuri de servicii oferite. In acest articol ne vom concentra mai mult pe un tip de serviciu aparut destul de recent, si anume serviciile de promovare SEO. Au inceput sa apara modele noi de afaceri si acest lucru a dus la nevoie de servicii noi. Vom discuta in acest articol ce presupune promovarea din punct de vedere SEO si avantajele unui astfel de serviciu.

Ce presupune promovarea din punct de vedere SEO

Promovare SEO – de o importanta colosalaUn lucru care lipseste cu desavarsire multor site-uri recent deschise este marketing-ul. Si nu orice tip de marketing, mai exact marketing-ul online. Multe persoane subestimeaza marketing-ul online si aleg sa nu investeasca in promovare, ceea ce este o mare greseala. Promovarea SEO este si ea un tip de marketing online. SEO provine de la cuvintele “Search Engine Optimization”, care tradus in romana inseamna optimizarea motoarelor de cautare. Aceste motoare de cautare joaca un rol foarte important cand vine vorba de gasirea informatiilor. Optimizarea din punct de vedere SEO inseamna optimizarea unui site pentru a fi cat mai usor de gasit de catre altii. Sa va dau un exemplu: cautand “cum sa ai o viata mai sanatoasa” pe Google veti primi mai multe rezultate din partea motorului de cautare. Primele rezultate sunt cele care contin cuvintele cheie si sunt bine optimizate pentru a fi prietenoase cu aceste motoare de cautare. La fel se aplica si cu orice alta informatie pe care o veti cauta. Primele pagini vor fi cele mai relevante pentru subiectul cautat si vor contine cuvintele cheie pe care le cautati sau cuvinte derivate din acestea. Sa vedem cateva avantaje ale promovarii SEO.

Principalele avantaje ale promovarii SEO

Primul avantaj al promovarii SEO este expunerea mult mai mare. Un site bine optimizat din punct de vedere al SEO va fi gasit mult mai usor de catre o persoana. La fel cum atunci cand mergeti intr-un supermarket si cautati un produs anume, va fi mult mai usor sa il gasiti daca produsul este la vedere sau chiar la intrarea in magazin. La fel, un site optimizat SEO va fi chiar la “intrarea in magazin” adica pe primul link gasit de motorul de cautare si nu va mai trebui sa stati sa il cautati.

Un al doilea avantaj al promovarii SEO este numarul vizitatorilor si al potentialilor clienti crescut. Daca pagina este usor de gasit, cu siguranta va avea un trafic mult mai ridicat de persoane si un potential numar de cumparatori mai mare. In plus, daca un client este multumit de serviciile oferite va va recomanda pagina mai departe si altora. Si astfel, va cresc vanzarile si incasarile printr-o simpla apelare la un serviciu usor de gasit.

Asadar, merita sa apelezi la servicii de promovare SEO? Cu siguranta ca da! Unde poti apela la o astfel de promovare? O agentie care ofera servicii de content writing si promovare SEO este Sarami Media. Apeland la astfel de servicii, veti creste traficul pe pagina dumneavoastra impreuna cu numarul potentialilor clienti si numarul vanzarilor.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *