In acest an am hotarat sa va scriu despre un concept nou al sanatatii corporale, fiind vorba depsre Pilates. Metoda Pilates poate face diferenta pentru sanatatea dvs. fara a solicita organismul din greu. Pilates este un antrenament reconfortant pentru minte si corp. Totodata ajuta organismul la tonifierea pielii dar si la alte apecte pentru imbunatatirea corpului uman.

Mentionez faptul ca aceste exercitii Pilates, poti fi utile si pentru copiii sau persoane in varsta. In exercitiile Pilates, se pune accent pe calitatea miscarilor mai mult decat pe numarul repetitiilor.

Ca sa executi corect miscarile Pilates, trebuie sa te concetrezi foarte bine la ceea ce faci. Avand un scop in ceea ce faci, dar si ceea ce ne propunem sa facem prin efectuarea de exercitii Pilates.

Pilates trebuie facute pe o perioada mai lunga, iar intensitatea acestora trebuie sa creasca de la o sedinta la alta, progresiv, fara a abandona ceea ce am inceput. Nu trebuie sa-ti dai sufletul antrenandu-te si pur si simplu sa te relaxezi facand Pilates.

Metodele eficiente Pilates includ o combinatie de miscari si respiratie care sunt cel mai bine explicate de un instructor calificat, cu mentiunea ca persoanele respective sa fie certificati pentru a oferii exercitii Pilates la diferite centre de infrumusetare.

Exercitiile Pilates imbunatatesc circulatia, cresc rezistenta oaselor si mobilitatea articulatiilor, iar prin intermediul lor inveti cum sa-ti pastrezi controlul si echilibrul asupra propriului corp.

O data ce sunteti hotarati sa incercati exercitiile Pilates, urmatoarea intrebare este unde puteti efectua aceste exercitii. Puteti practica exercitiile Pilates la:

  • Centre de recreere,
  • Centre de frumusete si clinici de reabilitare.
  • Antrenori acreditati Pilates,
  • DVD-uri cu exercitii Pilates, facand exercitii de acasa.

“Cei 100” este unul din cele mai bune exercitii Pilates de baza, orice set de exercitii fizice necesitand un mic stretching inainte de incepere.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *